Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka potrzebuje bota który działa na Windows 7.Ściągałem już wiele wersji botów ale żaden nie działa. Proszę o nowy bot, instrukcje obsługi i liste programów które muszę mieć zainstalowane , aby bot działał. Z góry dzieki;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

piter12457, jeśli masz problem z uruchomieniem botów na win7 64bit, warto spróbować uruchomić aplikację jako administrator. Można to zrobić klikająć PPM, a następnie uruchom jako administrator. Do tego tak jak wspomniał kolega wyżej, wyłącz wszelkiego rodzaju programy które mogą blokować bota. Jeżeli używasz Game Booster, dodaj proces bota do wyjątków których ma nie zatrzymywać. No i oczywiście możesz ustawić zgodność z windows xp, klikając PPM, Zgodność a następnie z rozwijanej listy wybrać Windows XP.

Jeśli pomogłem wciśnij +!

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

Opublikowano

piter12457, plik który próbujesz otworzyć to archiwum *.rar. Najpierw musisz je rozpakować programem 7Zip lub Winrar. Przybliżę Ci te czynności na podstawie 7Zip. Na początek musisz się zaopatrzyć w program:

To jest ukryta treść, proszę

- Wersja 32bit

To jest ukryta treść, proszę

- Wersja 64bit (jeśli nie jesteś pewien jaką masz wersję systemu, wybierz 32bit, jak nie zadziała - 64)

Nie daję skanów, ponieważ są to odnośniki ze strony producenta.

Zainstaluj, a następnie na archiwum *.rar (czyli to co pobrałeś) kliknij PPM (Prawy Przycik Myszy), a następnie przejedź myszką na: 7Zip a następnie "Extract files" lub "Wypakuj Pliki". Wtedy obok tego archiwum pojawi się folder z wypakowanymi plikami. Teraz możesz się stosować do porad z mojego wcześniejszego posta:

piter12457, jeśli masz problem z uruchomieniem botów na win7 64bit, warto spróbować uruchomić aplikację jako administrator. Można to zrobić klikająć PPM, a następnie uruchom jako administrator. Do tego tak jak wspomniał kolega wyżej, wyłącz wszelkiego rodzaju programy które mogą blokować bota. Jeżeli używasz Game Booster, dodaj proces bota do wyjątków których ma nie zatrzymywać. No i oczywiście możesz ustawić zgodność z windows xp, klikając PPM, Zgodność a następnie z rozwijanej listy wybrać Windows XP.

Jeśli pomogłem wciśnij +!

Opublikowano

włączyłem bota ustwiłem wszystkie ustawienia dobrze.Na początku pisze czekam.. (kilka razy) a potem idę w kieunku waypointa ale nic sie nie dzieje. co mam zrobic zeby działał

.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przedewszystkim najpierw raz kliknij na jakiegoś potwora, by bot nie próbował przypadkiem bez sensu bić gracza i w efekcie stać w miejscu. Jeżeli bot ciągle odmawia posłuszeństwa wypróbuj AC Tool, jest uniwersalny i działa na Win7. Jeżeli będziesz miał problemy z utworzeniem skryptu, napisz a pomogę ;)

Opublikowano

Mam ten sam problem i proszę was o pomoc.

A szczególnie Ciebie Edek Skarpeta bo widzę, że się na tym znasz :P

Jeśli ktoś chce pomóc niech napisze mi na ten numer gadu-gadu : 36567746

Opublikowano (edytowane)

piter12457, jaki to program/hack który pokazuje taki error?

Jeżeli chcecie, mogę dla was zrobić naprostrzego 64bitowego bota który napewno odpali bez problemów na windows 7, ale nie spodziewajcie się funkcji poza biciem.

Rysunkowy001, nie będę pisał do Ciebie na gadu gadu, zaglądaj to tego wątku i patrz czy nie ma rozwiązania. Ja na bieżąco będę odpowiadał na wasze pytania.

Edytowane przez Edek Skarpeta